Streaming erstatter CD og DVD

0

Streaming er stort i dag og har været det i nogle år nu, men man skal ikke mange år tilbage før streaming ikke fandtes eller at folk brugte det. Streaming er først blevet rigtigt stort indenfor de seneste år og den udvikling kommer til at fortsætte, så streaming fuldstændig erstatter CD og DVD i hjemmet.

Denne teknologiske udvikling har været helt enorm og som det ser ud nu kommer den kun til at fortsætte i samme retning over de næste mange år. Hvem ved hvornår udviklingen stopper, udviklingen har været helt enorm stor og det er sket på meget få år. Streaming er gået fra at være noget meget få personer brugte, til stort set at alle bruger det i dag, og det er både unge som gamle der bruger det.

Virksomhederne ved godt at det er her pengene ligger og man er derfor nødt til at følge med den udvikling der sker, og det er også hvad virksomhederne gør i dag. Stort set alle de store kanaler har streaming af deres egne kanaler og nogle gang også andres kanaler, og dette er for at tjene mest muligt for at folk kan bruge deres kanaler og se dem. Man har meget travlt i hverdagen i Danmark, og derfor er streaming er god ting at have, for man kan se lige den serie man vil når man har tid og også når man er på farten.

 

Streaming bliver bedre og bedre 

Da streaming kom på markedet for år tilbage, var kvaliteten ikke den bedste, men det må man sige at de er kommet godt efter. I dag har man streaming af film, serier osv. i den højeste kvalitet man kan få, og dette har været den bedste udvikling indenfor dette område. Det er vigtigt at kvaliteten er god når man streamer, for ellers bliver oplevelsen en helt anden, og dermed vil man muligvis ikke fortsætte med at have den tjeneste mere. De mange tjenester der er på markedet i dag ligger i stor konkurrence med hinanden, for de har de samme ting, så det de kan konkurrer på er deres kvalitet, udbud og prisen.
Kvaliteten er noget der bliver forbedret hele tiden, og dette er som sådan ikke noget tjenester selv står for, men er dog med inde over det. Udbud og prisen er der hvor de virkelig kan vinde en masse kunder, for hvis man har et større udbud end de andre, så vil man som regel få de fleste kunder. Dog skal man ikke være meget dyrere end de andre, for så får man heller ikke kunderne, og så handler det også om man har live streaming eller ej.

 

Live streaming betyder meget for folk 

At man kan streame diverse film og serier betyder meget for folk, men hvis tjenesterne tilbyder at man kan live streame for eksempel fodbold, så får man virkelig kunder. Live streaming gør at man altid kan følge med i kampene selvom man ikke er hjemme, men er på farten, og dermed kan man stadig se sit hold spille.

I
Danmark har Viaplay været gode til at få en masse aftaler i hus så de kan vise en masse forskellige fodbold kampe og andre sportsgrene. For eksempel ligger de inde med alle kampe fra den amerikanske liga i ishockey, og dermed kan man se alle kampene når de spilles. Live streaming bruger brugt mere og mere, ligesom alligevel streaming gør, og streaming ender med at erstatte CD og DVD samt almindelige tv pakker også. Hvis man kan få det samme på disse tjenester som man kan i tv pakker, så kan man lige så godt have det.

Share.

About Author

Leave A Reply