Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/arty.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2695

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/arty.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2699

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/arty.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3581
Lav din egen blog for ingen penge - Arty.dk

Lav din egen blog for ingen penge

0

Aldrig før har det været så nemt og billigt at have sin egen hjemmeside. Det tager ingen tid at oprette et domæne, og du kan lynhurtigt se, om det valgte domæne allerede er taget. Der findes andre hjemmesider, som netop kun har til formål om at tjekke, om de valgte domænenavne allerede er taget.

Dog vil det webhotel som du køber domænet fra, også have den funktion. På world wide web kan der nemlig kun være 1 side med samme domænenavn. Du skal derfor først finde et domænenavn som ikke er brugt af andre.

Webhosting (se guide) koster næsten heller ingen penge mere, det er blevet billigere og billigere hvert år, og i takt med at flere og flere udbyder webhosting, vil der opstå mere konkurrence mellem firmaerne. Dette er en fordel for dig, da du som kunde, får nogle lavere priser, og dermed kan lave din egen hjemmeside til næsten ingen penge.

Men de mange webhoteller giver dig også andre fordele, det giver nemlig et større udvalg, og giver dig mulighed for at vælge, lige det webhotel som du har behov for. Nogle ligger stor vægt på support niveauet, mens andre ønsker en meget hurtigt udbyder. Det handler selvfølgelig også om prisen, men også om aktivitetsniveauet på din side.

Hvad skal din blog handle om 

Inden du beslutter dig for et domænenavn, skal du have overvejet og besluttet en del ting. Et domænenavn er nemlig rigtig vigtigt, og det skal selvfølgelig passe sammen med indholdet på din side. Hvis du vil skrive en blog om dine rejser, nytter det ikke noget hvis du kalder din hjemmeside for noget i stil med møblering af huse.

Der skal altså være en sammenhæng for at fange dine modtagere, og for at få dem ind på netop din blog. Du skal altså beslutte og overveje hvad din blog skal omhandle. Du bør have med i overvejelserne, om hvor tit du ønsker at udsende en artikel på din side. Hvor mange personer tror du at artiklen vil nå ud til, og hvad er egentlig formålet med din blog?

Ønsker du at sælge ting, er det især meget vigtigt, at du har en hurtig og overskuelig side. Hvorimod du godt kan lave en anderledes opbygning af siden, hvis du blot ønsker at skrive nogle artikler om dine rejser rundt om i Verden.

Hvis du forventer at du får mange besøgende på din hjemmeside, er det vigtigt at du vælger et webhotel hvor de kan håndtere den mængde trafik, der vil være på din hjemmeside. Der er altså mange behov at være opmærksom på, når du skal vælge et webhotel.

Køb af dit første domæne gennem et webhotel 

Når du har besluttet dig for hvad din side skal handle om, og alle de andre ting er du parat til at købe dit første domæne. Sørg for at det er noget folk let kan huske, men også noget at folk vil ligge mærke til. Det vil klart skabe en større trafik på din hjemmeside. Når du har besluttet dig, er du nu ikke langt fra at have din 1. hjemmeside klar.

Du bør nu undersøge markedet for de forskellige webhoteller og vælge det som passer dig. De fleste udbydere er til en overkommelig pris, med priser helt ned til 10 kroner om måneden. Altså kun 120 kroner om året, for at udbyde en hjemmeside til hele verden. Hvis du er helt ny i branchen bør du også fokusere på, at din udbyder tilbyder support, så du har mulighed for at få hjælp, hvis der skulle opstå nogle problemer med hjemmesiden.

 

Share.

About Author

Leave A Reply