3 fede muligheder på din nye altan

0

Et stort tillykke med den nye altan! Hvad end du lige er flyttet ind i en ny lejlighed med altan, eller har været så heldig, at din gamle lejlighed har fået påmonteret en altan, så kan du roligt glæde dig. En altan er nemlig noget helt særligt, og din vil helt sikkert blive kilden til mange sjove stunder, meget afslapning og mange gode minder. Der er derfor ikke andet at gøre end at skynde dig ud og komme i gang med at bruge altanen allerede i dag.

Men selvom alle altaner er lækre, og selvom at muligheden for at komme uden for og mærke den friske luft er skøn, så kan man sagtens optimere sin altan så den bliver endnu bedre. Selvom du måske kun har meget begrænset plads på din altan, så kan du nemlig sagtens tænke kreativ og virkelig udnytte pladsen og de mange muligheder som den tilbyder. Måske er du ikke selv så kreativ, men du ved nok, at du gerne vil have at din altan ser pæn ud og samtidig er funktionel. Her kommer der derfor her 3 forslag til, hvad du kan gøre for at pimpe din tid på altanen lidt op.

Indret din altan med sjove og praktiske ting

Altankasser er en klassiker som aldrig går af mode. Konceptet bag altankasser er nemlig ganske fantastisk. Du kan i princippet have alt i dem – hvilken som helst af dine yndlingsblomster, lækre krydderurter og meget andet kan få lov til at blomstre i dine altankasser. Ud over det åbenlyse praktiske formål, så pynter altankasser også utrolig meget. De er en måde hvorpå man kan skabe en illusion af at have en have, og få følelsen af at være en del af naturen. Altankasser fungerer på både store og små altaner.

En lille gasgrill er en anden ting, som kun kan anbefales at anskaffe dig. Hvis du går op i god mad og hygge, så er en sådan lille grill faktisk næste uundværlig. Grill-aftenener om sommeren er det dejligste, og selvom det ikke er muligt at have en stor kul-grill på altanen, så kan en gasgrill virke lige så godt – hvis ikke bedre. Den smarte gasfunktion gør den nem og hurtig at starte op, og da den ikke fylder særlig meget i diameter kan den nemt stå på altanen imens i sidder ved bordet og nyder et glas kold vin.

Husk at bruge din altan

Men en altan kan også sagtens nydes uden at der skal det helt store udstyrsspil til. Det vigtigste element ved at have en altan er nemlig at man skal huske at bruge den, og bruge den regelmæssigt. Det er nemlig lidt som terapi for sjælen at sidde uden for, mærke vinden på sit ansigt og se på den verden som hektisk fortsætter på gaden neden for. Men om sommeren er en altan særlig vigtig at bruge, for her kan den nemlig tjene et rigtig smart formål: her kan du sidde og slikke sol.

Om sommeren er der ikke meget, som slår en god omgang solbadning. Solens varme stråler bader kroppen og sender god energi ind i alle ens porer. Men nogle gange får vi danskere ikke udnyttet solen nok, fordi der er for langt til den nærmeste strand eller det nærmeste grønne område. Med en altan er dette ikke noget problem – her kan du blot sætte dig ud i en behagelig stol i din bikini eller dine badebukser, tage et par solbriller på, og så ellers bare læne dig tilbage. Fra altanen har du endda hurtig adgang til vand, toilet og mad.

Share.

About Author

Leave A Reply