Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/arty.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2695

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/arty.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2699

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/arty.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3581
Hvilken skoletaske skal dit barn have? - Arty.dk

Hvilken skoletaske skal dit barn have?

0

Smarte skoletasker er populære som aldrig før

Når dit barn skal starte i skole, er det ikke helt lige gyldigt, hvilken taske det har Lille dreng med skoletaske på ryggen på vej i skolemed sig på ryggen. Det er en stor dag, og med den helt rette skoletaske kan dit barn føle sig godt tilpas. I dag er der ikke blot en model som alle har, men skoletasken danner derimod ramme om hvem du er som person.

Vælger du en med prinsesser eller vælger du en med drager? Det kan også være at du bare gerne vil have en i en flot farve. Uanset hvad, er tasken barnets mulighed for, at vise hvem han eller hun er. Man bør derfor tage hensyn til barnets ønsker, da tasken ikke blot er en praktisk genstand i deres øjne.

Skoletasker fås i mange modeller

Når det kommer til skoletasker, er der et hav af forskellige modeller at vælge i mellem. Det kan være, at dit barn er fan af en helt særlig tegneseriefigur, og at han eller hun derfor ønsker sig, at denne figur skal være på tasken. Det kan også være, at du som forældre bare ønsker dig at det er en praktisk taske. Men hvornår er en taske praktisk?

Der er mange bud på hvordan sådan en ser ud. Der ses blandt andet modeller, hvor idrætstasken kan klikkes fast bagpå, så dit barn ikke skal huske på to tasker. Der findes også modeller, hvor der er separate rum til madpakke og drikkedunk. Dette er rigtig smart, hvis enten drikkedunken eller madpakken skulle vise sig at være utæt. I et sådan tilfælde vil det ikke gå ud over bøger og penalhus, men det vil blot gøre det pågældende rum beskidt.

Det kan altså være svært at vælge, hvad man synes er vigtigst, når man skal vælge en skoletaske til sit barn. Taskerne fås også i mange størrelser, så det er også vigtigt at tage stilling til, hvor længe man ønsker at tasken kan bruges.

I de små klasser er der ikke ligeså meget behov for plads til store bøger, som der vil blive senere hen. På den anden side kan barnets ønske til en taske ændre sig med tiden, og derfor skal tasken højest sandsynligt udskiftes alligevel. Skifter man ofte skoletasker, kan det ofte betale sig at sælge eller købe gennem DBA.

Skoletasker i god kvalitet

Fælles hvor nutidens skoletasker er, at kvaliteten er i højsædet. Derfor kan du trygt lade dit barn vælge, de skulle alle sammen kunne holde til at komme med i skole. Dog bør du overveje, om du ønsker at tasken samtidig skal være vandtæt. Denne funktion kan du have stor glæde af, hvis dit barn cykler til skole.

Så slipper du for at finde alternative måder at tørre bøger på, for med en regntæt taske  bliver de slet ikke våde. Det kan også være aktuelt, hvis dit barn står og venter på bussen. I sidste ende er der jo ingen af os, der kan sikre os imod regnvejr, og det kan derfor være en fordel for de fleste. Alternativt kan der købes et regnslag til en ikke-vandtæt taske. Den fungerer som en slags regnjakke til tasken, så tingene ikke bliver våde. Det kan dog være svært for et barn altid at huske regnslaget når det gælder.

Share.

About Author

Leave A Reply