Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/arty.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2695

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/arty.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2699

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/arty.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3581
Et godt vitrineskab er populært- og brugbart - Arty.dk

Et godt vitrineskab er populært- og brugbart

0

Affektionsværdi er central, når det kommer til en af de gode gamle kendinge inden for møblement. En gammel kending, der kan lidt af hvert. En, der har oplevet og set mere, end man umiddelbart skulle tro. Den har opbevaret alt fra gamle minder over hverdagsservice til det pæneste stel.

Vitrineskab med lys

 

Den har været toppen af poppen. Den har været kitsch, den har været bedstemors yndlingsting. Den har haft hårde tider og gode tider. Af mode og på mode igen. Men den forsvinder altså bare aldrig helt fra møblementet.

Et godt vitrineskab kan fås i mange farver og med meget forskelligt materiale. Du kan se en masse forskellige på http://nytvitrineskab.dk/ Det skal man ikke tage fejl af. Bag ruderne i dette vidunderlige stykke møblement er den samme funktion; udstilling eller opbevaring, alt efter, hvad man ønsker. Det kan fås mange steder. På genbrug kan du finde det lidt som møblernes haute couture på genbrug eller du kan finde det som high street i de store møbelforretninger. Der er ingen grænser her. Dermed er går man altså aldrig fejl med sådan et stykke møblement.

Vitrineskabet er populært i dansk indretning 

Forestil dig dit bedstemors hjem. Du har lidt dunkel belysning måske. Helt sikkert hjemmebag på bordet. Du har gamle, mørke og tunge møbler i stuen. Her er det altså svært at finde noget fra en kædebutik eller fra et outlet i en af Danmarks provinser. Her er der samlet ind gennem en årrække. Her er der ikke noget i dårlig kvalitet at finde. Der er sparet op gennem mange arbejdstimer og mange år. Måske er der dyrebare gaver indimellem, måske er det hele nyindkøbt. Hvis det er det hus, familien er vokset i, bedsteforældrene stadig bor i, så har det om noget affektionsværdi. Så er der sikkert ikke sparet på noget. Der er sikkert hyggeligt, og der ser helt sikkert ud, kun som netop din bedstemor kan indrette det.

En ting er meget sandsynligt. Den ene ting er, at hun har et vitrineskab. For sådan et smukt møblement er nemlig mere end populært i dansk indretning, hvor det står i mange danske hjem. Især i hjem af ældre dato. Her kan det sikkert fortælle historier om mange juleaftener og fødselsdage, hvor service er blevet taget ud og taget i brug til en festlig anledning, derefter blevet båret ud i køkkenet til en opvask. Til sidst, men bestemt ikke mindst er det blevet sat ind i skabet igen med kærlig hånd.

Netop på grund af alle disse anledninger, hvor det har været i spil, er vitrineskabet så populært i dansk indretning. Noget andet, der gør det populært, er dets evne til at få selv simple ting til at tage sig godt ud bag de spejlblanke låger. Det kan noget helt særligt, kan det. Det skal vi ej forglemme. Selv når det ikke længere står hjemme hos bedstemor og bedstefar, så har det altså en vis patina over sig. Netop derfor er det så populært.

Vitrineskabet skal opbevare de dyrebare ting 

Selv når du som unge har sådan et skønt møblement i hjemmet, så kan det gøre noget godt. Selv når det ikke har sammen grad af patina. Du kan eksempelvis have dine pæneste rødvinsglas i skabet. Her kommer de virkelig til sin ret. De vil stå og trone bag glasruden. Parat til en festlig anledning – præcis som din bedstemor og hendes mor har gjort det. Det er noget helt særligt at tage rødvinsglassene ud af det. Det gør vitrineskabet populært både for dets patina og for dets helt uovertrufne brugbarhed, der kommer til udtryk ved alle de festlige anledninger, det har medvirket til i dets lange levetid.

Share.

About Author

Leave A Reply